MENIUL

Specificul restaurantului este foarte important să fie definit. Ingineria meniului presupune analiza popularității, dar și a profitabilității preparatelor din meniu. Unul dintre cei mai importanți pași ce trebuie făcuți în deschiderea unei locații este alcătuirea meniului. În opinia noastră un meniu internațional nu spune nimic, fiind o exprimare generală.

Arhitectura unui meniu trebuie să fie făcută în baza unor analize atent derivate din studiul inițial de fezabilitate. Aceste aspecte trebuie să țină cont de profilul clientului țintă, localizare, împrejurimi, flux pietonal, etc. În funcție de cum se construiește oferta de produse, trebuie știut că întotdeauna vor exista mai multe grupe de produse care se vor diferenția în mod constant prin ritmul de vânzare, profitabilitate, grad de preferință în rândul consumatorului sau, din contră, produse care generează stocuri și pierderi.

CUVINTE CHEIEpreparate inedite , autenticitate , gust , culoare
CATEGORIEIngineria Meniului